Om Vinmarkedet

Vinmarkedet er stiftet af Martin Bueti som en del af Tuscan Wine, der igennem mere end 17 år har importeret vine til landets førende restauranter og hoteller.

Martin Bueti er opvokset i Danmark, men har italienske rødder. Hans
forældre har igennem en menneskealder drevet den italiensk inspirerede Ristauranter Firenze i Haderslev, hvor den sydlandske charme, god mad og vin er i højsædet.

Gennem sin opvækst, fik Martin Bueti en forkærlighed for gode vine.
Blandt andet blev en del af Ristaurante Firenzes vine udvalgt af familien selv, direkte på vingårdene.

Dette førte til, at Martin Bueti i en årrække arbejdede på en italiensk vingård med at producere vine. Under arbejdet på vingården blev Martin fascineret af den lidenskab og kærlighed, hvormed vinene blev
produceret. Ligeledes var han dybt fascineret af, hvor mange forskellige typer og kvaliteter af vin, man kunne lave ud af de samme druer.

Efter opholdet på vingården i Italien, besluttede Martin Bueti at stiftede selskabet Tuscan Wine. Og i de senere år opstod også ideen om at kunne levere gode kvalitetsvine direkte fra grossisten til kunderne, uden fordyrende mellemled.

5/5

Smagsgaranti

Lever vinen ikke op til dine ønsker, bytter vi gerne til en anden af vore vine, eller du kan få pengene retur *)

*) Vi bytter kun uåbnede vine til vine svarende til beløbet for returtagne flasker

Vi beskæftiger os kun med kvalitetsprodukter!

Vinmarkedet.dk er en del af Tuscan Wine, som igennem mere end 17 år har leveret vine til landets førende restauranter og pizzeriaer. Du får nu mulighed for at købe kvalitetsvinene direkte fra vingrossisten.

Direkte til døren

Vinmarkedet.dk giver dig gerne råd og vejledning om de enkelte vine – og vi leverer vinen direkte til din dør med egen bil i hele Haderslev kommune, Christiansfeld og dele af Aabenraa. Kr. 49,-
Ved bestilling over kr. 500,- GRATIS LEVERING

Scroll til toppen