DIY Legetøj Børn byggesten Constructor Fort Bygge Slotte Tunnel Telt Kit 3D-Magination Play House Samle Legetøj Børne Gaver

Ny vare

kr91.57

kr134.69

-33%

Tags:

kæreste gave, fort byggesæt, nh camping telt, barn telt, 3 børn, kæmpe byggesæt, tæppe fort bygning, shop building blocks, constructor lego, lego gris

Funktioner:

Oplysende & educational

At bygge et fort fun er en fantastisk måde at forbedre børnenes færdigheder og evne.Børnene ville fokusere deres tanker om at skabe den perfekte fort, som hjælper til at forbedre deres fantasi, problemløsning og kritisk tænkning dygtighed.

Sjov og underholdende

For at fuldføre et stort og kompleks fort kan være fuld af udfordringer og sjov for børn.Denne DIY toy vil bringe endeløse sjov for dine børn, når bygge-og udforske konstruktion ideer.

Let at spille

Du skal blot indsætte og dreje stængerne til kugler, så kan du oprette en bygning i henhold til din idé og tanke, og det er meget let at demontere.

Holdbar konstruktion

Lavet med solid og premium plast, dette fort sæt har en langsigtet holdbarhed, og de stykker, vil fortsat være korrekt tilsluttet, når bygningen, så du behøver ikke at bekymre dig om strukturer bryder sammen.

Perfekt gave til børn

Det er en kreativ toy sæt for hurtigt at lære børnene at spille med at dyrke deres færdigheder og evner, kan du sende det som en fødselsdag, Jul, Halloween gave.Og flere børn, deltage i spil vil forbedre teamwork ånd.

Specifikationer:

Konto type: Fort byggesæt

Materiale: Plastik

Farve: Blandet farve

Størrelse: 1 sæt

Indsæt Kugle Diameter: 3,5 cm/1.38 tommer

Rund Stang, Længde: 31cm/12.18 tommer

Pakke Vægt: 600g/21.16 oz

Pakke

36*indsæt bold

51*Rund stang, der er

1*Pakke Box

Pakkeliste

36*indsæt bold

51*Rund stang, der er

1*Pakke Box

Style 1 kids legetøj
Stregkode No
Tema Dyr & Natur
Mærke IKAUOIE
Stil 3 pædagogisk legetøj
Materiale Plast
Model-Nummer fort byggesæt
Style 2 Byggestenene
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aldersgruppe >14Y

Relaterede varer