Økologisk Hamp Frø Olie for Angst & Stress Relief Forbedre søvn Beroligende Træthed Facial Body Massage Pleje Æterisk Olie

Ny vare

kr44.77

kr61.36

-28%

Tags:

angst relief, blomst hamp, menorah, kobber angst, olie angst, body massage olie til kvinder, v6 olie, hamp olie, håndtere stress angst, separity angst

Funktioner:

1.Naturligt og Praktisk: olien er presset ud af nøje udvalgte hamp frø, Det er fremhævede af aroma og smag, som er typisk for hamp frø, og en grøn farve.

2.Stress Relief: En af de mest berømte sundhedsmæssige fordele af hamp olie er dens smertestillende (smertelindrende) effekter.Reducere inflammation og stress.

3.Reducere Angst: Mens hamp olie ekstrakt er mest almindeligt anvendt til behandling af fysiologiske symptomer, der er en voksende mængde af forskning, der viser det kan også være, der bruges i behandlingen af en række psykiske lidelser, herunder angst.

4.Forbedre Søvn: hamp olie hjælper også med til at bremse en racing sind, som igen fremmer en høj kvalitet afslappende dybere søvn.

5.Nærende Hår: hamp frø olie er en god kilde til mange næringsstoffer, der er nyttige for sundheden for dit hår.

Specifikationer:

Kapacitet: 30 ml(30000mg)

Brug måde: gælder for huden, indtil den er absorberet

Packing Liste:

1*Æterisk Olie

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Certifikat Nr. 20200910
Æterisk Olie Type Sammensatte Æterisk Olie
Land/Område for Fremstilling Kina
Model-Nummer Æterisk olie
Mærke Lanthome
Ingrediens hamp olie

Relaterede varer