1pc Udsøgte Forfængelighed Spejl Hånd Holder Ovale Spejl Kosmetiske Dressing Cardcaptor Sakura Make Up Spejl Med Håndtag For Gaver

Ny vare

kr54.66

Tags:

fordel hånd spejl, gyldne spejl sailor moon, cardcaptor, kort captor sakura, fat bob lampe, antikke hånd spejl, cardcaptor sakura, forstørrelsesglas oplyst makeup-spejl, cardcaptor sakura spejl, Makeup Spejl

Opmærksomhed Til Russisk Venner:

1. Sørg for at dit fulde navn, herunder dit fornavn, mellemnavn og efternavn, når betaling;

2. Sørg venligst for, at din korrekte adresse, herunder din Lejlighed Nr., Gade, By, Region og land.Ellers vil din pakke vil sandsynligvis være tilbage!

Opmærksomhed til Brasilien ven:

Brasilien posthuset, opkræver omkring 3,5 USD som aflevering gebyr for clearance for hver parcel. Så kunder fra Brasilien pls være opmærksom på dette:) Funktioner: 1.Den hånd, der holder spejlet er lavet af holdbart Metal, så det er indbrudssikret , hvilket betyder, at det er let og egnet til damer til at bære og holde nede. 2. Farverige livssyn og cool design opfylder kravene for de fleste af mode Søde piger. 3.Den høje kvalitet silvermirror er bare perfekt til piger eller damer, der gør piger til at føle sig som en prinsesse, når de stirre ind i det i løbet af makeup.

Specifikationer:

Materiale: Metal

Størrelse: 5.8*11.6 cm

Netto Vægt: ca 57g

Farve:som følge

Kvalitet:1stk

Fordel:holdbar, indbrudssikret

I fremstillingslandet:China

Vi har vores egen fabrik, støtte engros -, detail-eller drop skib, vi altid levere den bedste kvalitet produkter og tjenester, vi også støtte til tilpasning og hvis du har brug for en masse, kan du kontakte os for at tilpasse til dig 1. Hvis du har spørgsmål eller behov , er du velkommen til at kontakte os direkte. 2. Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på Vinmarkedet.dk eller e-mail til os . 3. Vi er villige til at tale med dig og bygge en god og lang sigt business.Vores arbejdstid er: mandag til fredag (undtagen helligdage): Beijing Tid:09:00-21:00, New York Tid 20:00-08:00; Melbourne Tid 12:00-23:00 ; London-Tid 01:00-01:KL.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, efter at vi er tilbage til at arbejde.

Model-Nummer Cardcaptor Sakura Make Up Spejl
Engros Ja
lys Ikke Udstyret
Materiale Metal
Pakke pink taske
Element Type Makeup Spejl
farve Pink
Funktion Oplyst
Drop shipping Ja
Mærke TEAEGG
Størrelse 5.8*11.6cm

Relaterede varer