12/24pcs Munden Låg Mason Jar Låg Plast Opbevaring Caps for Mason Canning Krukker og Mere, Standard, Diameter 70mm

Ny vare

kr31.26

kr43.42

-29%

Tags:

diy gæring låg, låg canning, krukke med låg, skytte, canning, man mason krukker, låget mason, glas låget pot, professionel konservering af forbrugsstoffer, låget silicium

Beskrivelse:

*1.12/24 -Pack genanvendelige plast regelmæssig munden skrue-on mason jar låg, nok til at opfylde dine behov for multi-formål.Passer regelmæssig munden mason krukker og andre krukker med 70mm åbninger størrelse.Passer til alle størrelse af regelmæssig-munden mason krukker.Ikke omfatter Krukker.

*2.Let at Bruge og er Åben: Hvid låg, der er let at skrive indholdet af hver krukke på låget med hjælp af en tør slet markør, skal du blot fjerne med en fugtig klud, og kanterne har bred rib for let greb til at åbne.

*3.De kan forsegle bedre.Perfekt til opbevaring af frugter, syltetøj, kager eller farverigt slik, lagring af sodavand, te eller kaffe, eller opbevaring af søm, skruer og andre små objekter.

*4.Pengeskab til vask i opvaskemaskine (anbefales til overhead), som er nem at rengøre uden foring, ingen at holde sig til mad eller bakterier.

5. Bemærk: o ikke bruge ståluld, blegemiddel eller stærke rengøringsmidler.Hvis du foretrækker at hånd-vask, skal du bruge milde rengøringsmidler og varmt vand.

Specifikationer:

1.Materiale: plastik

2.Farve: hvid

3.Størrelse: diameter 40 cm, højde 1,8 cm

Packing liste:

12 / 24 Runde dækker

Bemærk:

(1) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(2) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer