Mazda CX-3 CX3 CX 3-2018 2019 2020 Dør Mærkat Rustfrit Stål dør, Bagklap trim Bil Styling Tilbehør

Ny vare

kr104.90

kr171.97

-40%

Tags:

Mazda 6, 2020 cx5, mazda cx5 accessary, mazda cx5, logo mazda3 2020, direkte mazda 3, mazda cx-5 tilbehør brochure, kontrol mazda 3 2019, cx3 mazda, axela

Mazda CX-3 CX3 CX 3 2014-2018 2019 2020 Dør Mærkat Rustfrit Stål dør, Bagklap trim Bil Styling Tilbehør

materiale:rustfrit stål

omfatter 1 Pic

Produkt Beskrivelse

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at buyerers er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

når du modtager dine varer bestilles,i 24 timer,bedes de kontrollere omhyggeligt.Kontakt os venligst direkte.

hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid,bedes du kontakte os.vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bil Model Mazda CX-3 CX3
Materiale Rustfrit Stål
Emne Diameter 25cm
Specielle Funktioner Beskyttelse og dekoration
Model Navn MCX902
Item Højde 5cm
Bilfabrikant Mazda CX-3 CX3
Model År 2014-2018 2019 2020
Item Bredde 12cm
Element Vægt 0.2kg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Item Længde 23cm
Mærke DOUTIAN
Element Type Chrom Styling

Relaterede varer