INTEL Xeon Quad Core X3230 cpu (2.667 GHz /8M Cache /FSB 1333 )har stadig salg Intel X3230 CPU LGA775

Ny vare

kr102.44

Tags:

lga775 bundkort, Hot Salg, xeon e3-kit, xeon e3 1230v2, amd ryzen, xeon processor, xeon, Lga 775 bundkort, AMD, amd lga 775

dette bruges cpu ' en,at Se, at der vil være nogle skrammer, og bruge den gamle spor!Det hører til det normale,Hvis du er strenge i farven skal bruge, kan du købe forsigtigt!

Generelt 3 måneders garanti, overclocking brændt og mekanisk installation ikke rigtige måde skader ikke indeholder!Vi kun garantere perfekt arbejde.ikke garantere, at farven på den nye og den gamle forskel!

denne gamle brugte cpu ikke nye varer,fordele og ulemper Ser at der vil være nogle ridser, og har en have og bruge den gamle spor!Det hører til det normale,Hvis du er strenge i farven skal bruge, kan du købe forsigtigt!På grund af uforenelige ,ingen support, ingen vis lcd-lys ,mange problem tilbage, at sælgeren skal betale fragt for at Vise billeder kun til din reference,for at modtage den slags sejre !

Tilbagebetaling(Exchange)

1.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du udveksle de modtagne elementer.du skal kontakte os inden 5 dage fra modtagelsen af din ordre.Og du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status, og skal holde forseglingen ikke er brudt.

2.Hvis du ønsker at bytte defekt eller forkert leveret varer,bedes du kontakte os med 5 dage efter modtagelsen af varerne.

Noter

1. Køber er ansvarlig for enhver forsikring, du tror, er nødvendigt.

2. Behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Feedback

1.Da din feedback er meget vigtig for vores virksomhed\'s udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det\'ll bare tage dig 1 minut.

2.Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak!

Processor Type Intel Xeon
Antallet af Kerner Quad-Core
CPU-Frekvens 2.6 GHz
Stik Type LGA 775
Intel Model Xeon x3230
64-Bit Understøttelse Ja
L2 Cache Kapacitet 8 MB
Processor Mærke INTEL
Interface Type LGA 775
Anvendelse Server
Netfrekvensen 2.667 GHZ
Punkt Betingelse anvendes
Mærke INTEL
Magt 95 W
Type Quad-Core
Chip Proces 65 nanometer
Dato For Lanceringen 2008
Model-Nummer X3230

Relaterede varer