LCD-controller Driver Bord Skærm Kit til LM240WU2-SLB2 1920X1200 panel skærm VGA-DVI-HDMI-kompatibel Lyd

Ny vare

kr122.34

kr130.14

-6%

Tags:

1920x1200 lcd -, imac skærm, a1225 imac, lm270wq1 sda2, a1225, imac lcd -, lcd led 32 " tv display panel, lm270wq1, lm215wf3, hdmi lvds

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Lyd) LCD - /LED-Skærm-Controller Board Diy Overvåge Kit

Dette er en fantastisk sæt af nem-samlingen LCD-controller kit, som bruges til at tænde et absolut laptop LCD-panel i en desktop/PC-skærm.Det vil være en overraskelse, at dine nøgne LCD-vil være god brug, og ikke længere være en affald.

Dette kit er til lcd-LM240WU2-SLB2, bedes du venligst sørge for, at din lcd-model nummeret er det samme, inden du afgiver ordren.Hvis din lcd er den anden, skal du huske at kontakte os med lcd-model nummer for forslag.

plug&play kit, ikke brug for lodning.

Nødvendigt Tilbehør til at dreje et absolut LCD-til desktop skærm: LCD-Controller board, LVDS-kabel, Tastatur, en VGA-kabel - /DVI-Kabel/HDMI-kabel, Power Adapter .Hvis du allerede har haft et VGA-kabel/DVI-kabel/HDMI-kabel og adapter ( Ouput 24V 12V/ 4A ), dette sæt er et godt valg for dig, ellers er der nogle andre art af kits til valg i vores butik, er du velkommen til at kontakte os for forslag.

LCD-Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A er en skærm control board, som kan støtte LED/LCD-paneler.Det kan støtte opløsning på op til 2048X1152.

M. NT68676.2A kan synkronisere med computeren automatisk.Synkronisering kræver det synkrone signal, som horisontale og vertikale sync er adskilt.

M. NT68676.2A kan støtte dynamisk kontrast kontrol, hovedtelefon-indgang, og digital lydstyrke samtidigt.

Størrelsen af controller board: 139mmX58mmX17mm

Få en prøve, og du vil få en fantastisk overraskelse!

Derefter, vil du få dette kit?

Bemærkninger :

1. Sørg for, at LCD-skærmen er ok, før budgivning denne post, du ellers vil være ansvarlig for den manglende kompatibilitet.

2. Hvis du vedrører meget om opløsning indstilling, skal du overveje, før bud!

3. Hvis du ikke er specialiseret inden for elektronik eller er i tvivl i drift, så kontakt os for undervisning, som vi ikke er i stand til ansvar for forkert betjening.

4. Efter endt tilslutning, bedes du må ikke haste til at power på!Først, skal du bruge multi-meter til at teste, om GND af LCD-er forbundet med GND-controller board.Hvis ikke, skal du kontrollere forbindelsen igen.Hvis ja, bedes du teste, om der er en kortslutning mellem de røde tråde og sorte ledninger i LVDS-kabel.Hvis der er en kortslutning, betyder det modsatte-forbindelse eller andre fejl.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os.DIY behov for en vis faglig viden, bedes du venligst tage ansvaret for den risiko.Ingen metal kontakt er tilladt, når man tænder på controlleren bestyrelsen, ellers er risiko for kortslutning, hvilket kan medføre manglende tilgængelighed af controller board.

Instruktion til at forbinde controlleren bord til LCD -:

1. Tage væk den gamle LVDS kabel fra LCD-panelet.

2. Tilslut den nye LVDS-kablet til din LCD-panel.

3. Tilslut controller board med PC via VGA-kabel/HDMI-Kabel/DVI-kabel.

4. Effekt på 12V,4A og 24V. ( Vær venlig ikke revideret spænding jumper indstilling på lcd-controller board før bekræftelse fra os, fordi forkert revision af denne spænding, der vil få din lcd-burnt.By den måde, skal du ikke tilslutte lvds kabel forkert nogle forkerte connecton kan få din lcd-brændt for, hvis du ikke er sikker, er du velkommen til at kontakte os. )

Pakken indeholder: 1 X LCD-Controller Board (M. NT68676.2A), der er programmeret for LM240WU2-SLB2 1 X 5 nøgler Tastaturet 1 X LVDS-kabel 1 X kabel-Baggrundsbelysning

**** LCD-controller board maj har en lille opdatering af den leverandør, så de kan ikke det samme, som det der er vist på billedet.Hvis lcd-skærmen er ikke i denne liste af dette element, skal du ikke købe dette kit, det er muligvis ikke egnet for dig, og det kan være med forskellige pris.Håber for din forståelse.Du er velkommen til at kontakte os med din lcd-model nummer, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Velkommen til at tilpasse din egen kit! -- Varen vil blive afsendt med Swiss Post Luftpost.Levering vil tage 7-30 arbejdsdage(dog ikke i weekenderne) afhænger af placeringen.I nogle lande er med langsom levering, som kan forårsage forsinket, håber for din forståelse, hvis tingene til at ske.

-- Vi sender alle varer inden for en arbejdsdage (mandag til fredag) efter afslutning af betaling efter din give os lcd-model nummer, bortset fra lørdag, søndag og helligdage.

Bemærk : Told

Import-skatter og Told i dit land er IKKE INKLUDERET i varens pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers ansvar.

Hvis du har problemer i dit lands Toldmyndigheder om din pakke , bedes du kontakte med os!Vi ønsker, at du skal være tilfreds med vores produkter.Og din tilfredsstillende, er meget vigtigt for os.

Kontakt os, hvis der er nogen problemer, og vi vil gøre mit bedste for at rette det ud.Her er vores forvansket & utilfreds merchandise politik.

Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke COOERQI
Kompatibilitet Andre
Model-Nummer LM240WU2-SLB2
Bundt 1920x1200
Camera Equipped No
Staten Forsamling Næsten Klar

Relaterede varer