12V 24V Bil Elkedel Flytbare Travel USB-Varme Kop Rustfrit Stål Isolering Cup Egnet Til Og Kogende Vand

Ny vare

kr67.80

kr99.74

-33%

Tags:

12 v bil-kedel, usb-varme plade, auto-kedel, Elkedel 12v, bærbare kaffe, coffee shop, elkedel 12v bil, hervidor, simple elkedel, bil drikke

12V 24V Bil Elkedel Flytbare Travel USB-Varme Kop Rustfrit Stål Isolering Cup Egnet Til Og Kogende Vand

Funktioner:

1. Fremstillet af fødevaregodkendt 304 rustfrit stål og PP.Hertil kommer, at den forseglede kedel cover er lavet af høj kvalitet silica gel, som er sikker og ikke-giftige, med god forsegling performance, hvilket kan bevare vand, temperatur og sikre, at de drikkevarer vil ikke overløb.

2. Bilens 12V/24V DC bilens cigarettænder giver brugerne mulighed for at drikke varmt vand komfortabelt, mens du kører.Cigarettænderen kabel er inkluderet i sættet, så denne gode kedel kan bruges til de fleste køretøjer.Vandet kan være opvarmet til omkring 65 grader Celsius.

3. Både indersiden og ydersiden af kedlen vedtage vakuum varmeisolering teknologi, som har god varmeisolering og kan forhindre skoldning.Derudover er der et aftageligt kop på gulvet, hvilket gør at drikke mere komfortabel.

4. Når du rejser med familien eller grupper, kapacitet nok er meget velegnet til rejser.Bredt anvendt i bil kedler, der er egnet til kogning af vand, kaffe, osv.Velkommen til at nyde din tur.

5. Låget af flasken er udstyret med mad-grade sikkerhed-forseglet silica gel, som kan hindre væske i at sprøjte og anti-aging.

Specifikation:

Navn: Elektrisk Bil Kedel

Materiale: 304 rustfrit stål

Kapacitet: omkring 300 ml

Størrelse:

Total længde: ca 19,3 cm/7.60 tommer

Flaske munden diameter: 8,5 cm/3.35 tommer

Nederste diameter: ca 6,5 cm/2.56 tommer

Packing Liste:

1*Elbil-Kedel

1*Cigarettænder Netledningen

Oprindelse AE(Oprindelse)
Mængde >1L
Power Mode USB
Stil
Mærke Ai BIL SJOV
Funktion

Relaterede varer