Facial Damper Nano Damper Handy Mister Face Mist Spray Fugt Sprøjte Genopladelige Mini-USB-Opladning Facial Spa-D38

Ny vare

kr59.76

kr94.89

-38%

Tags:

sauna steam, facial damper, nano-spray, tåge nano, sprøjte, hair clipper, facial damp, facial sprøjte, sort ansigt mister, veg damper

Facial Damper Nano Damper Handy Mister Facial Mist Spray Fugt Ansigt Sprøjte Genopladelige Mini-USB-Opladning Facial Spa

Funktioner:

Helt Nye og Høj Kvalitet.

- Nanometer-forstøvning facial forskønnelse instrument, som er bærbart instrument for dybt huden pleje af adaopting nanometer - ion-teknologi-en slags adavanced høj teknologi.

- Det kan forstøve vand hudpleje produkt på en lille og hurtig grundlag, og form den bløde essensen skin care spray af - nanometer-anion at spary ansigt.

- Det kan også trænge ind i basal celle lag af huden med høj effektivitet til at bringe huden perfekt dyb omsorg.

- Det er vedtaget med high-tech-chip-teknologi og særlige rystelser og vibrationer teknologi, så som at få vand, hudpleje produkt være nanometer, nedbrydes til ion på 0,25-0,5 mikrometer og hurtigt trænge ind i basal celle lag af huden.

- Det kan være effektivt og dybt absorberet og producere de mest fremragende effekt af huden pleje og forskønnelse.

Specifikation:

Kapacitet af væske-tank: 20 ml

Strømforsyning: USB-opladning

Vurdering spænding: 2W

Farve: white, blue, pink

pakke liste:

1 x Facial Damper

1 x Max

1 x USB-Kabel

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for, herunder forsendelse gratis.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelse på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Købers Oplysninger: Hvis du ikke modtager din vare på tid, kan du bede os om at udvide de varer, der modtager tid.

Tak for din forståelse.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med dine transaktioner med os, kan du efterlade din positive feedback.Før de forlader nogen negativ eller neutral feedback,så lad os have en chance for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte støde på.Negative og neutrale feedback vil skade vores motivation i at give dig fremragende kundeservice og ingen hjælp til at løse enhver transaktion, der er problemet.

Mærke Kemei
Model-Nummer PW-01
Oprindelse KN(Oprindelse)
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Type USB-Opladning
Strømkilde Genopladeligt Batteri

Relaterede varer