Sæt 4stk læder Bold forme Tryk bar Læder udskæring Trykfod Læder blomst gør DIY stick-værktøj

Ny vare

kr89.67

Tags:

blomst trykfod, blomst fod, 1 leathercraft, stof trykfod, broderi fod, jon leathercraft, fod trykfod, delik leathercraft, sozo leathercraft, fod sy

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47059]

Package: sæt 4stk

Funktioner;

Den runde bar er presset fra bagsiden af huden til at danne en tre-dimensionel bule.Når læder udskæring mønster, der er anvendt, er det ofte ske ved en bred vifte af værktøjer.

Bruge en bold til at forme en bred vifte af skygger, og brug en skraber til at styrke detaljer.Anvendelse:Læder udskæring

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[47060]

OM OS

1. OEM og ODM service til oversøiske kunde.

2. Eksport til mere end 15 lande, såsom USA, Brasilien, Chile, Australien, Danmark,Spanien,Polen,Indonesien, Singapore, etc

FORSENDELSE

1.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 2-10 dage, når din betaling er gennemført.

2.Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

3.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

VENDER tilbage

1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage

FEEDBACK

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Model-Nummer Sæt kuglepenne
Materiale Jern

Relaterede varer