200pcs Praksis Nail Art Tips Uddannelse Falsk Hånd Nail Tip Udskiftning af Tilbehør DIY Falske Nail Art Manicure Salon Træner Værktøj

Ny vare

kr62.71

kr90.84

-31%

Tags:

polygel tip nail kit, polygel enkle søm kit, falske negle kit ms, komplet polygel negle kit, falske negle mykey, falske negle kitt, uv falske negle kit, glitter polygel negle kit, cremet polygel negle kit, falsk baby negle kit

200pcs Praksis Uddannelse Falsk Hånd Nail Tip Novice DIY Falsk Falsk Søm Manicure Værktøj

Feature: 1. Den nail tip er meget velegnet til nail art praksis falske hænder, så du let kan lære den korrekte metode til nail art.

2. Den nail tip kan være fast forankret i sted og er ikke let at falde ud, der er egnet til negle saloner og DIY nail art arbejde.

3. Lavet af høj kvalitet ABS materiale, sikker og sund, fast og holdbart.Perfekt til kvindelige venner omkring dig mulighed for at øve.

4. Bare indsæt nail tip fast i de falske praksis hånd, finger, og du kan designe og anvende en nail art mønster på neglen.Let at anvende lim og lak.

5. Dette sæt er udstyret med 200 udskiftning nail tips, et stort beløb, som kan opfylde dine forskellige nail design behov.

6. Vores udskiftning nail tip kan genbruges efter praksis, at du kan bruge nail polish remover til at fjerne neglelak og tørre det.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Praksis Side Nail Tip

Specifikation: 200pcs / box

Materiale: ABS

Features: Denne falske negle er nemme at sætte op, bare sæt nail tip fast i fingrene af praksis hånd.

Bruger: Husholdnings -, negle-salon, osv.

Størrelse: Som Vist på Billederne

Package List: 200 x Praksis Nail Tip

Bemærk: 1. Tillad lille fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse. 2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vinmarkedet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Materiale ABS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke TMISHION
Model-Nummer Praksis Side Nail Tip
Bruger Husholdnings -, negle-salon, osv.
Package List 200 x Praksis Nail Tip
Specifikation 200pcs / box
Mængde 200PCS
Størrelse As Shown in the Pictures
Element Type Set & Kit

Relaterede varer