3D Spejl vægur i Selvklæbende Mute Akryl Art Køkken Ure DIY Coffee Bean Coffee Cup Indretning Wall Stickers Wall Decor-2

Ny vare

kr37.89

Tags:

3d-ur, elektrisk vægur køkken, vægur køkken spisestue, ur væggen i køkkenet, plate wall clock køkken, selvklæbende ur, uret kop kaffe, og brev, ur i stuen, 3d-ur væggen

Velkommen til vores butik

Vi vil opdatere hver uge.Følg vores butik til dine foretrukne butikker.

Salgsargument

Helt Nye og Høj Kvalitet.Mere Holdbar og langvarig Brug.Eco-friendly, ikke-giftige og sikkert for børn,vil ikke medføre forurening til livet.Justering af demontering montering af pointer core Shell.Organisk plast materiale, der vælger miljøbeskyttelse vil ikke bringe forureningen til livs, og udskrivning lys falmer ikke.

Emne Vis:

Af den måde, denne DIY ur brug for at blive samlet af købere.Tak meget!Sticky stærk,vil ikke let falder af.Se livligt,exquisiteand og fashionable Høj kvalitet vandtæt,modstandsdygtige over for korrosion og sund enviromental protection Selvklæbende og skridsikre design,vil det være et nyttigt dekoration i dit hus Tilføje en festlig look til din ferie fest med denne dejlige indretning Rigtig god idé til indretning hjem / butik vindue, glat mur, stue, soveværelse, kontor, lobby, osv.Materiale:Akryl+Plastik Størrelse:40cm*40cm.FARVE: sølv, rød, guld, sort,hvid.Tykkelse Indeks: Ultra tynde (ca 1mm ).Strømforsyning:1*AA batteri (ikke inkluderet).Pakke inkluderet: 1 Sæt Vægur Mærkat 1 * Ur mekanisme Product feature: 1.lav vægt, er 1 / 10th vægt af Almindeligt Spejl. 2.ikke-giftige, ikke-forurenende, vandtæt, modstandsdygtige over for korrosion . 3.Klart som et spejl.Den nærmeste del og spejle er ens, de fjerne (2 meter) objekt vil være meget lys og klistret.Efter pasta, og derefter rive overfladen af den beskyttende film til at opnå en perfekt dekorativ effekt.Bemærk: på Grund af belysning effekt, skærmens lysstyrke osv., der kan være nogle små forskelle i farve mellem billedet og det faktiske punkt, Håber du kan forstå.

Egnet Sted:

Det kan også blive vist på bordet, for stue, soveværelse, kontor, Køkken, Spisestue, Legerum for Børn, Børns Soveværelse,Undersøgelse, værelse osv.

Bemærk:

1.Vores produkter er rammeløse, uden glas caps. 2.På grund af forsendelse problemer med de produkter, der ikke inkluderer batterier. 3.Der kan være 2-3cm fejl i dimension data på grund af ren manuel måling,hører til den normale fænomen. 4.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,der kan være lidt farve forskel på grund af forskellige lys og overvåge effekten. 5.Tak for din bedes forståelse:)

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden. 2.Er dit produkt gøre nogen støj? Vores ur er Tavs, Ikke-Tikker, og du kan tage det i soveværelse, studie og andre steder, som ikke vil forårsage støj indflydelse på dit liv. 3.Vil dit produkt være batterier i det?På grund af forsendelse problemer med de produkter, der ikke inkluderer batterier.Skal du købe 1*AA-batteri ved dig selv. 4.Vil dit produkt omfatter et glas cover?Vores produkter er rammeløse, uden glas caps.

Om Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.Baseret på tidligere erfaringer,jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.

Om Feedback:

Kombination Adskiller
Krop Materiale Plast
Skærm Type Nål
Vægt 90g
Diameter 43cm
Funktion Højttaler Lydløs
Form cirkulær
Mærke FXM
Motivity Type Digital
Relevant Placering Stue
Type Vægure
Stil Amerikansk Stil
Materiale Akryl

Relaterede varer