Sublimation Papir Brug Sublimation Blæk Overførsel Udskrivning af Høj Sats 3D-Sublimation Krus Uden Fragt Omkostninger

Ny vare

kr98.45

Tags:

sublime transfer papir, transfer papir rolle, tekstil-transfer papir roll, 60v dc strømforsyning, premium-sublimation papir, stc 1000 termostat, brugerdefineret sublimation papir, 220 touch, sublim, jul matchende tøj til familien

Sublimation Papir Brug Sublimation Blæk Overførsel Udskrivning af Høj Sats 3D-Sublimation Krus Uden Fragt Omkostninger Pakning detaljer: 1 Parti (60pcs/masse) i A4-størrelse sublimation overførsel papir

Beskrevet: > sublimation papir til keramiske krus , tallerken , rock foto, mobil-sager og så videre , skal med sublimation blæk . > Metaller, keramik og andre materialer underlaget skal belægning behandling . > Den bedste udskrivning temperatur afhænger af forskellige materialer i produktet.Tid, tryk og temperatur, er de tre fators at have en effekt på udskriftskvaliteten.

Funktioner:

1. A4 størrelse

2. Velegnet til lys farve tøjet(som IKKE er lavet af 100% bomuld), lys farve caps,pude,musemåtte,puslespil,belagt med keramiske krus, keramiske fliser, metal plade, centrale spænde,mobiltelefon tilfælde.

3. Skal være trykt med sublimation blæk

Brugsvejledning:

1. Spejl Udskrivning - Printer setup.I print setup, anbefaler at vælge "Photo Quality Inkjet Paper" mode for tilfredsstillende resultater ved udskrivning. - Spejl print ønsketænkning billede på sublimation papir, matt ' s side er ved at blive udskrevet side.Så lad det tørre i ca 10 minutter. 2. Overførsel - Forvarme det varme tryk på maskinen, og sæt den anbefalede overførsel temperatur til 200-220℃. - Placer billedet-trykt papir på tekstilet, med billedet nedad.Overførsel i 15-30 sekunder under visse pres, og fjern derefter tekstil. 3. Vask - er Det bedst ikke at vaske tekstil i 24 timer efter overførsel. - Vask af tekstil i koldt eller 30-40℃ vand, med de overførte mønster, indefra og ud.

Sending:

1. Alle varer vil blive afsendt inden 1 arbejdsdag .WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!7. Ankomsttidspunktet afhænger af nogle faktorer og forskellige områder: Betaling:

1. Vi accepterer alipay her.

2. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Garanti & Retur:

1. Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og under streng undersøgelse, før de er afsendt.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

2. Vi lover garanti for kvalitet i et år, og vi vil reparere det uden beregning.De vender tilbage shipping skal være betales af kunden.

3. Din tilfredshed med vores produkter er sikre.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere varen for en ombytning, men du kommunikerer med os før returnering.Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Mænd lavet fejl er ikke en garanti for, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

Kundeservice:

1. Hvis du opfylder med at levere varer, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig.

2. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer.

3. Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne nogen tvist om aliexpres.Vi vil altid gøre vores bedste for at løse problemet, og leve op til din tilfredshed.

Overflade effekt
Anvendelse
printeren Ink-Jet Printer
gsm 100gsm
Maleri Papir Type Vandets Farve
Type Maleri Papir
Mærke SUNTEK
Transfer fra vejen
Model-Nummer STC-T01
Rotary Varmeprægning
Temperatur
Størrelse A4
Blæk Sublimation blæk
HS-Kode

Relaterede varer