100X100X120mm 1180-200 RPM Lav Temperatur Stirling-Motor Damp Varme Uddannelse Model Toy Gave Til Børn Håndværk Orname

Ny vare

kr138.31

kr300.70

-55%

Tags:

enginee model, sterling motor 16, optisk rifle anvendelsesområde, motor simulation model, højt drejningsmoment lave rpm motor, live steam engine parts, motor damp mini, lav temperatur stirling motor, stirling dampmaskine, diy stepper motor kit

Lav Temperatur Stirling-Motor Damp Varme Uddannelse Model Toy Gave Til Børn Håndværk Orname

Funktioner:

op til 180-200 RPM

Start temperatur forskel:20 oC

Farve:Sølv Bunden Guld Svinghjul

Materiale :stål og Glas

Størrelse:100X100X120mm

Vægt:250 Gram

brug blyant til at smøre det

Anvend KUN blyant pulver tolubricate dette stirling motor, hvis det er nødvendigt.

Forbyde at tilføje olie til at smøre.Fordi olien blandes med støv i luften, og blive en olie-snavs, finallymake friktion til at blive endnu større.Stirling-motoren kan ikke runfreely.

Pakke inkluderet:

1 x Stirling Motor

Hvad er stirling-motor?

En Stirling motor er en varme motor, der fungerer ved cyklisk kompression og ekspansion af luft eller andre gas, kølemiddel, ved forskellige temperatur niveauer, sådan at der er en netto-omlægning af varme energi til mekanisk arbejde.Motoren er som en dampmaskine, i og med at alle motorens varme, der strømmer ind og ud gennem motoren væggen.

Hvordan virker det?

Dette er traditionelt kendt som en ekstern forbrændingsmotor i contrastto en forbrændingsmotor, hvor varmen input er ved forbrænding af et brændstof i kroppen af kølemiddel.I modsætning til dampmaskinen'suse af vand i både den flydende og gasformige faser som kølemiddel,Stirling-motoren omslutter en fast mængde af permanent gaseousfluid såsom luft eller helium.Som i alle heat motorer, den generelle cycleconsists til at komprimere cool gas -, varme-gas, udvide den varme gas, og endelig køling af gas, før du gentager denne cyklus.

Denne good-looking Lav Temperatur Stirling-Motoren kan være en stor gave til dine venner eller familie eller dig selv.Det er næsten klar til at køre: du skal kun installere svinghjulet.Efter 30 sekunder af installationen, sætte det på en kop varmt vand, da det vil køre som Forrest Gump.

Bemærk: de forskellige dele af krumtap og plejlstang kan bruge blyanter til smøring, aldrig olie smøring, når producere olie ændrer, friktion er meget stor, og ikke nem at rense!!!!

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Moderne
Mærke Fdit
Tema Landskab
Materiale Glas

Relaterede varer