Android-10.0 2 Din 4G+64G Bil Radio For Hyundai Solaris Verna Accent i25 2010-2016 GPS navigaion Mms Video-Afspiller RDS DSP

Ny vare

kr614.11

kr1 040.83

-41%

Tags:

hyundai sonata, døren solaris, bluetooth car radio, dsp processor, kontrol hyundai accent 2013, ktm accent, lys hyundai ioniq, 2 din android-radio, international multimedia, android bil radio

Køb FAQ:

Produktet understøtter rat knapper,

understøtter oprindelige bil-kameraer (CANBUS påkrævet),

støtter ikke-originale kameraer (understøtter flere fase-mekanismer),

understøtter oprindelige bilens funktioner såsom aircondition indstillinger (CANBUS påkrævet, mere original bil funktioner er relateret til den originale bil)

Er det egnet til din bil?

1. Check den tilsvarende model og år for produktet og bil

2. Sammenlign installation position af produktet med den bil, der skal opgraderes

3. Kontrollere, om produkt magt kabel interface er velegnet til din bil (bemærk: ikke alle grænseflader af den oprindelige bil skal være tilsluttet)

4. Hvis du stadig ikke kan bedømme, bedes du sende os den oprindelige bil radio installation placering (foran) billede og det originale radio tilbage interface billedet til os

Real Android-10.0-system, støtte anvendelsen split screen, gøre din brug handy, støtte mere nyeste programmer.

Den nyeste teknologi, ved hjælp af avancerede Android navigation løsninger, der understøtter flere brugerdefinerede indstillinger og åbner flere muligheder for brugerne.

Sammenlignet med den oprindelige bil, skærmen er større, farverne er mere levende, og det understøtter visning fra flere vinkler.Den nye ramme er udført i henhold til den oprindelige bil, der passer perfekt til din bil og er let at installere.

Støtte split screen display af alle 2-programmer, der kombinerer på vil.

Understøtter video og DVR anvendelse Af Flydende Vindue, tilpasse visningen position, og gøre din køreoplevelse fuld af smarte farver.

Den vigtigste drivkraft bruger kort navigation til venstre på skærmen og co-pilot, eller den bagerste barn (via video-output) ure favorit TV-program på den højre skærm.

Den nyeste android-9.0 4 core system, der understøtter 1GB RAM + 16GB ram og 2GB RAM + 32GB valgfri ROM, vil vi fortsætte med at lancere mere kraftfulde maskiner, venligst være opmærksom på vores shop Modtage meddelelser om nye produkter).

Den indbyggede standard justering er 12EQ (op til 32EQ), og den lyd, der omgiver kan være indstillet på samme tid, så du har mulighed for at fordybe dig i de vidunderlige musik.

Understøtter næsten alle kort apps.Inden du sender din favorit-produkter, vil vi installere den nyeste offline kort over dit land for dig, og kortet vil blive opdateret med jævne mellemrum.Du kan selvfølgelig også vælge at bruge online-kort.

Den lange arbejdstid for radio vil uundgåeligt føre til overdreven temperatur, især om sommeren, der påvirker levetiden for radioen.Ventilatoren effektivt kan løse problemet med den høje temperatur.du kan købe den ved at klikke på "KØB NU" på billedet nedenfor.

Støtter omvendt displayet.Når bilen er i omvendt tilstand, radio, vil øjeblikkeligt skifte til skærmen på bagsiden af bilen for at sikre din køresikkerhed.

Hvis du ikke har den originale kamera, du kan købe den ved at klikke på "KØB NU" på billedet nedenfor.

Understøtter forbindelse til ADAS DVR.ADAS DVR har flere indbyggede hjælpemidler kørsel teknologier, indsættelse af høj kvalitet TF hukommelseskort til at optage hvert øjeblik af din kørsel.

Flere og flere nationale fremstilling standarder kræver, at køretøjerne skal være udstyret med dæk tryk alarm enheder.Betydningen af tire pressure alarm-udstyr kan ses.Klik på billedet nedenfor for at købe en tire pressure alarm enhed, skal du tilslutte en radio, og feedback dine dæk status i realtid.

Understøtter Bluetooth-forbindelse, Bluetooth dial telefon, indbygget mikrofon, radio, selv om det omgivende miljø er støjende, radio, understøtter ekstern mikrofon, der fortsat kan sikre din ringe kvalitet.

Efter indsendelse af ordren, vi er nødt til at forbinde produktet til en power test, så læg et gratis kort, test resultater, og derefter bruge en multi-lag anti-kollision boks og en boble shock taske til at sikre, at produktet er sikkert leveret til din hænder.Levering tager 1-3 hverdage efter købet, skal du være tålmodig.

Om efter salg:

Hvis der er et problem, efter du har modtaget varen, bedes du give os en chance for at tjene dig.Du må ikke åbne konflikten.Tvisten behandles af platform.Platformen er ikke professionel, og kan ikke løse deres grundlæggende problemer.Bemærk tillid til os.Bedes du kontakte os hurtigst muligt Via Vinmarkedet.dk, vi vil komme tilbage til dig inden for 12 timer på grund af jet lag

FAQ

Q: Hvad kan jeg gøre for hurtigere levering?

A: sørg for, at du forlader korrekte (mobil) telefonnummer/Post-koden og leveringsadresse på Vinmarkedet.dk for systemet, en worng oplysninger vil forsinke henblik på forsendelse, toldbehandling og lokale leveringstid.Efter at placere ordre, bedes du sende os din bil detaljerede oplysninger for at kontrollere, at undgå fejl.Vær opmærksom på, at afsendelsen af en besked fra Vinmarkedet.dk og svar ASAP for hurtigere levering.

Item Størrelse 23*14*7
Særlig Funktion Understøtter 4G Netværk
Operativsystem Android 9.0
RAM 4G
ROM 4G
android verion andriod 9.0(T3L)
Digital Media Format JPEG
Max Ekstern Hukommelse 64G
For Køretøj, Der Mærker/Modeller HYUNDAI
Funktion 1 DSP funtion
Specielle Funktioner Touch-Skærm
Materiale Type Metial+Plast
T3L version 1G+16G Android 9.0
Original Rat Kontrol Støtte
Interface USB
Element Vægt 1.5kg
Din Dobbelt Din
Skærm Størrelse 9"
Herunder CANBUS
Model Navn For Hyundai solaris 2010-2016
Out Power 4*45w
Slut en ekstern mikrofon Støtte(T3L)
Mærke Trekantsex
Funktion 2 Flydende vindue
Spænding 12V
Hyundai Modeller accent
ncluding Frame
TF/Micro SD-Slot 2
Funktion 4 Trådløst internet
Certificering INGEN
funktion 3 Delt Skærm
Accent-År 2015
OSD Sprog Vietnamesisk
Oprindelse KN(Oprindelse)
T3L plus version 2G+32G Android 9.0
Opløsning 1024*600

Relaterede varer