Gratis forsendelse af 110mm*4.0-6.0 mm*24Z TCT TP tænder profil scoring klinge til scoring hårdt træ/Alu-plade/blødt metal profil

Ny vare

kr155.81

kr165.76

-7%

Tags:

AC220V LED Strip, circular saw blade 250, kanal led, bar led, circular saw blade 350, 135 Grader, stik led, 250 circular saw blade, tagrender led, diffuse led strip

Produkt Specifikationer:

TCT scroing savklinge med flade tænder profil CT scoring vinger til scoring, træ/alu-plade/blødt metal profil scoring.

Diameter:110mm

Savsnittet:2,5 mm/ - 3,0 mm/3,5 mm

Arbor størrelse:35 mm/25.4/20mm

Tænder Ikke:24Z

Teknisk parameter:

1. Sandivic oprindelige high density hårdmetal tips med auto tænder på CNC-slibning.

2. SKS51&75CR1 stål med blank unikke tekniske behandling.

3. Krog Aangle: 0 ~ -7 grader.

4. Hårdhed: 38 ~ 40

5. Auto-svejsning af hårdmetal tips.

Tilgængelige størrelse som følgende:

Teeh profil

Vis produkt

Workshop&Udstyr

Package:

Hver saw blade er pakket i hvide boks eller boksen farve, flere hvide boks til eksport standard papkasser, og derefter forstærket med stropper.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter til import i dit land i henhold til dit land import politik.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Brug Renovering Team
Blade Type Rundsavblade
Efterbehandling Andre
Størrelse 110*4.0-6.0*35/25.4/20*24Z
Bladmateriale Hårdmetal Stål
Anvendelse til træ/aluminium/soft metal scoring
Model-Nummer VD-TSB110060024
Specifikationer 110*4.0-6.0*35/25.4/20*24Z
Antallet af Pc ' er 1 Pc
Mærke NoEnName_Null
Item tct scoring klinge

Relaterede varer