10stk/sæt Push Pop Konfetti Poppers til Bryllup Happy Birthday Boy Blue Pink Papir Havfrue Konfetti Fest Dekoration

Ny vare

kr59.88

kr92.13

-36%

Tags:

push pop bobler, cosplay lolita dame, hula popers, konfetti machin, pop poppers, konfetti party poppers, mesh dekoration havfrue, fisk popper, papir konfetti, konfetti indretning

Følg os for at nyde Fans Eksklusiv Rabat 1.VIP pris og ekstra rabat for tilhængere 2.At vinde gratis produkter og store kuponer fra butik club 3.At vide, nye ankomster, store forfremmelse og andre fordele på forhånd.Bemærk venligst, at der ikke er nogen "brand-magt" i dette produkt.Det er en enkel maskine.Du skal, som vi siger, "tjener det som en volleyball" efter at have taget låget af.Den bedste metode til konfetti flyvende sjov er at ramme pinden på midten af håndfladen af din hånd.Vi anbefaler, at du tager låget af, og så kan du gemme den til fremtidig brug af de mad-safe container.Man kan ikke bare tage låget af, og vente på det til at eksplodere.Konfetti poppers er super sjov til enhver lejlighed!Tryk blot på bunden til at frigive, mens du holder den popper op i luften for at frigive en konfetti brusebad!Beholder Størrelse : 1.5" x 7.5" (herunder håndtag) Konfetti Størrelse:1 cm Form:Rund Materialer:plast-og tissue-papir konfetti 1order = 10stk

Feedback:

1. Du bedes venligst forlade 5 stjernede feedback hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vil vi sætte pris på det (Post som Beskrevet 5 stjerner, Kommunikation 5 stjerner, leveringstid 5-stjerner).

2. Hvis de varer du har modtaget, blev beskadiget eller forkert stilarter, skal du ikke lade nogen negative feedbacks første, bedes du venligst kontakte os,vi vil beskæftige os med det og arbejde ud af de bedste løsninger, Din satisfication er vores bevægelse at gøre det bedre.

Fragt og returret:

1. Vi vil normalt fortsætte ordrer inden for 24 timer, når betalingen er modtaget.

2. Kina post almindelige lille pakke plus og Kina post, der er registreret luftpost tager anslået 15-60 dage.

3. Anbefalet forsendelser: Vinmarkedet.dk standard shipping--mere stabil,sikrere,hurtigere.

4. Vi tilbyder også hurtig ekspedition / forsendelse som DHL, UPS, EMS, etc, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har akut behov for det, eller mængden er stor.

5. Vi accepterer returnering og tilbagebetaling inden 15 dage efter bestilling gennemført, bedes du kontakte os.

Lejlighed Mors Dag
Klassificering Af Produkter konfetti
Mærke WDINPATY
Materiale Tissue-Papir og Plast
Model-Nummer NBB69A
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæt Type Ja
Type Engroshandel No

Relaterede varer