Kyara Lambert, hår behandling kit Nærende Pleje af tør og straffet hår for frisør-og hårpleje

Ny vare

kr698.49

Tags:

skuffe iphone xs bart, hvad hårtørrer køb, skuffe killinger 32 x23, talk show host live, tray original g935f, tray kitchen wastes, sikh hovedbeklædning patka, tray lunch silicone, wilson tennis short

Reconstructor behandling, special til tør og meget straffet hår.Formuleret med orkidé og glucosaminoglycans uddrag

Vegansk

Uden parabener

Uden silikoner

Grusomhed gratis

Formuleret med glacier vand

Vores ultimative nærende pakke, I tillæg til at genopbygge og genoprette skader på håret, som giver maksimal fugt og alle de nødvendige næringsstoffer, og det bringer også de egenskaber af vores Erotiske Hår til At efterlade en sund, regenereret og sexy hair.Det kombinerer den aktive formler og principper nærende Pack og den Erotiske Hår.

OG tak til de Probiotiske Hydrogenesis vi få en effekt uden igua L. kender du ikke probiotiske Hydrogenesis endnu?Vi vil fortælle dig i en anden: det er en teknik, der er baseret på bidrag til hovedbunden af naturlige probiotika i ren gletscher vand, som bidrager til at skabe en sund microbioma i håret dermis: bakterier "god" interagere med epidermale celler, hjælper hår genvinde dens naturlige egenskaber, din sundhed og skønhed.

Sådan bruger : Dens anvendelse er meget simpelt (og meget effektiv).

1. Første step : Påfør en lille mængde Shampoo i hovedbunden tidligere vådt hår og masseres hele sættet af hår Fiber.Lad virke i 2 minutter og skyl.

2. Andet Trin : Administrer en lille mængde af maske på hovedbunden tidligere vaskes med vores C-vitamin-pakket shampoo og wild orchid ekstrakt.Så remassage hele sættet af hår fiber med særlig vægt på de tips.Lad virke i 5 minutter og skyl.

3. Tredje trin : Når håret er fjernet og stadig våd, anvend en dosis af Erotisk Hår til Hår tip.

4. Fjerde trin : Det vigtigste øjeblik: check den smukke hår, du 've got.Smuk på ydersiden, Smuk på indersiden.

Du tør bevise det?

Køn Unisex
Mærke Kyara Lambert
Oprindelse ES(Oprindelse)
Element Type Hår Pleje Sæt

Relaterede varer