WiFi Smart Wake Up Light Arbejdsdag Vækkeur med 7 Farver Solopgang/Solnedgang Smart Liv Tuya APP Arbejder med Alexa, Google Startside

Ny vare

kr233.32

kr388.89

-41%

Tags:

vækkeur, hjem smart, gradvis sunrise vækkeur, uret fm-radio, radio med vækkeur, smart alarm, philips lys solnedgang, ur-projektet, vækkeur ciffer, ur væggen

WiFi 2. Generation Smart Wake Up Light Weekend Sunrise Sove Støtte Digitale Hverdag Vækkeur med 7 Farver Solopgang/Solnedgang Simulation 4 Alarmer/FM-Radio/Snooze-natlys for Børn, Voksne Soveværelse Kompatibel med Alexa, Google Startside

Ved MoesHouse

Produkt Features:

1.Hands-free Voice Control : Den nye 2. Generations s mart wake-up light er kompatibel med Amazon Alexa, Google hjem, der gør det muligt at w ork med stemmekommandoer, ingen kabel nødvendig, kræver blot 2,4 GHz-W-iFi til at operere med meget m ere bekv ce og sjov.Nemt at frigøre dine hænder på en smartere måde.

2. Smart App Control: Den nye 2. Generation smart wake-up light er redesignet med Tuya/Smart Liv-App-funktioner.Smart Liv/Tuya smart app som hjælper med at forbinde dine smart wake-up light til dit hjem 2,4 Ghz Wi-Fi.Du kan nemt styre det helst fra hvor som helst.Alle funktioner af wake-up light kan konfigureres på App på en intelligent måde,hvor omdanne dit wake-up light i en smart en,så længe du føje enheden til din smart liv app-konto med succes.

3. Solopgang/Solnedgang Simulering Alarm: Vælg den tid, du ønsker at vågne op og lad din blide sunrise holde dig opdateret.Fra 10 til 60 minutter før det valgte vækning tid, vil lyset tænde og vil i første omgang være meget blød, gradvist bliver lysere og lysere.Og sove med dæmpning solnedgang.Du kan justere lysstyrken, fra 5% til 100% til dine egne behov.Og den automatiske justering tilstand af lysstyrken giver ikke flere problemer, eller bekymre sig om lys, der gør ondt i dine øjne til en vis grad.

4 .Vækkeur med Snooze-Funktion : Den nye 2. generation kommer med 4 alarmer og kan indstilles til 4 forskellige tid på den samme dag.Den nye tilføjet to alarmer med valg af indstilling hverdag og weekend alarmer separat,gør det muligt at indstille gratis alarm tid til dine egne behov og præferencer.Udover,s nooze funktion giver mulighed for at 8-15 minutter ekstra søvn, inden advare dig igen,der henvender sig til et smart humaniseret en.

5. 7 Naturlige Lyde og FM-Radio: Vores telefonvækning vækkeur kommer med 7 slags lyde at vælge at vågne op med komfort , såsom ren musik, fugle, skov, bølger, bip og endda FM-radio valgfri,blot l ong tryk på FM-knappen i 2 sek., indtil den stjerne, og så er du i stand til automatisk at skanne alle stationer,på den række af 76-108.0 MHz.Det hjælper dig med at vågne op mere naturligt end højt skraldede regelmæssig alarm med denne nye opdaterede wake-up light.

P arameter:

D isplay:LED-display

L ight Lysstyrke:Niveau 20

L ight Farve:7

V olume Niveau:16

D isplay Lysstyrke:4

Alarmer:4

Alarmen Lyder:7&FM Radio

S unrise Simulation:60 minutter

S nooze :8-15 minutter

S nooze Tid:5times

FM-Radio:76.0-108MHz

M aterial:ABS+PC

Batteri Type:CR2032

B attery Kapacitet:220mAh

Jeg nput Spænding:100-240V

USB-Udgang:5V 2A

Størrelse:Diameter 16,5*16.5*6cm

P ackage Oversigt:

1*wake-up light ur

1*brugervejledning

1*USB-kabel

2*står

Q&A-1.Q:Er dette ur blive helt mørkt om natten, bortset fra den tid?Eller har den glød, der kan holde nogle mennesker vågen?

A:Ja,lysstyrken af uret er justerbar og kan drejes ud på natten.Og den nye 2. generation man selv giver mulighed for automatisk justering af lysstyrken efter det omgivende lysstyrke. 2.Q:Kan jeg få det wake-up light gå helt mørkt?

A:Ja,der er en mulighed for at dæmpe eller slukke lyset for ur-displayet,og du er i stand til smart sat på din smartphone, når du tilføje den til din smart liv app-konto. 3.Q:Kan jeg oplade min telefon med uret?

A:Ja,der er en USB-port på bagsiden med 5V 2A for dig, at oplade din telefon, bekvemt. 4.Q:Hvordan fungerer dette er specielt adskiller sig fra de andre wake-up lights på Amazon?Det har ikke nogen nye funktioner eller funktioner end andre?

A:Ja,selvfølgelig.Denne nye 2. generation er en smart en redesignet med langt flere funktioner end den gamle.Især alle de funktioner, der kan konfigureres i Smart Liv App til at styre det med mere komfort.Og det endda lægger mere hensyn til den faktiske brug af mennesker, og man undgår mange ulemper for de oprindelige folk til at efterlade et mere behageligt ved hjælp af erfaring til dit smart liv. 5.Q: Er dette wake-up light er udstyret med en stikkontakt eller en afgift kun med batteri?

A:Ja,men den nye 2. generation wake-up light leveres uden adapter.

Lysstyrke For Display 4
Input spænding 100-240V
Stil Europa
Form Enkelt Ansigt
Lys Lysstyrke Niveau 20
Snooze 8-15 minutter
Batteriets kapacitet 220mAh
Batteri Type cr2032
Skærm LED-Skærm
StørrelseDiameter
USB-Udgang 5V 2A
Snooze-Tid 5times
Skærm Type led
Lydstyrken 16
Alarmen lyder, 7&FM Radio
Funktion Snooze Funktion
fm-radio 76.0-108MHz
Alarmer 4
Materiale ABS+PC
Lys Farve 7
Motivity Type Digital
Simulering Af Solopgang 60 minutter

Relaterede varer