2020 Nye Sort Prom Kjole Spaghetti Strop Prikket Tyl Te Længde Formel Part Kjoler, Korte Vestido De Festa Elegant Kjole

Ny vare

kr362.36

kr724.72

-50%

Tags:

kjole kvinde, k prom dress, tin kjoler, grundlæggende sort elegant kjole, quinceanera kjole, lo aften kjole, kjole formel, brudepige kjole, robe kvinder, kjole prom

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51936]

velkommen til vores butik!

Vi er en professionel bryllup kjole selskab; vores produkter sælges over hele verden.

Vi understøtter brugerdefinerede størrelser og farver.Hvis du vil tilpasse størrelsen og farver, kontakt os venligst inden bestilling, tak.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!Vi vil svare så meget som muligt.Når vi har modtaget din besked.

[xlmodel]-[photo]-[0000] Produkt Fotos

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51937]

Størrelsen Chat

Vores standard størrelse er OS, Størrelsen, så vælg den rigtige størrelse:

1.Bust_______ tommer/cm 2.Talje_______ tommer/cm 3.Hofter_______ cm/4 cm.Hult til gulvet_______ cm/5 cm.Højde_______ tommer/cm

Farve kort

Du kan vælge den farve du kan lide, skriv en besked på bestillingssiden for at fortælle mig den farve koden, eller kontakt os direkte, og vælg "brugerdefineret størrelse" til at afgive ordre og betale

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer.Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags , ændre , eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte , uvasket , uændret , ubeskadigede , rene , fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

1. Defekt , Beskadiget eller Forkert Afsendte Varer

Du er berettiget til en tilbagebetaling af den fulde købspris plus forsendelsesomkostninger for defekte , beskadigede eller mis-afsendte varer.Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under leveringen , skal du først skaffe Bevis for Skader dokumentation fra din levering luftfartsselskab .

2. Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet , den færdige kjole kan variere med omkring en tomme i begge retninger af den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.

Silhuet A-LINJE
Halsudskæring Sweetheart
Talje Naturlige
Kjoler Længde Te-Længde
Stof Type Tyl
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Model-Nummer cgh072149
Mærke myhtxyameixue
Toget INGEN
Med indbygget Bh Ja
Dekoration Draperet
Ærme Stil Spaghetti Strop
De Faktiske Billeder Ja
Materiale Polyester
Mode Element Illusion

Relaterede varer