100Pcs Montessori Baby Legetøj, som Børn Jenga Træ-Børn Småbørn byggesten Læring Pædagogiske Førskole Uddannelse Gaver

Ny vare

kr178.97

kr298.30

-41%

Tags:

montessori toy, baby toy spænde, træ-træer legetøj, kæreste gave, baby montessori, sæt træ-konstruktion, håndværk træ, udviklingsmæssige pædagogisk legetøj, stor montessori pædagogisk legetøj af træ, domino spil

100Pcs Montessori Baby Legetøj, som Børn Jenga Træ-Børn Småbørn byggesten Læring Pædagogiske Førskole Uddannelse Gaver

I prisen naturlige og uskadelige træ konstruktion blok.Glat og blød overflade-perfekt for hver Pre-Skole og Børnehave.

Disse træklodser er gode til at lære børn fantasi og matematiske begreber, herunder figurer anerkendelse, dele-til-hele og sortering.Hjælpe med at udvikle motoriske brutto, problemløsning organisatoriske og sekventielle færdigheder.

Uendelige muligheder.Brug det til at bygge skibe, hus, helikopter, slot og alt det andet, som du cound forestille sig.Vokse op med dit barn til at opbygge færdigheder udvikler sig.

Individuel eller gruppe spiller.Fantastisk aktivitet for enkeltpersoner og grupper.Kan bruges hjemme og i klassen.To eller flere børn kan spille sammen om at bygge et stort projekt.

Med ingen lim eller stik er nødvendigt, dette legesæt klar til at spille lige ud af kassen.Blot udpakke og opbygge.Nyde og have det sjovt for dit barn barndom.

Feedback:

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating(DSR) af 5 Stjerner.

2. Hvis du ikke er tilfreds, skal du ikke lade negativ feedback.Kontakt os direkte og vi garanterer, at vi vil 100% med at løse eventuelle problemer for dig.

Forsendelse:

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for at forberede din ordre.

2. Vi vil vælge den bedste og den hurtige forsendelse for dig, så nogle gange, hvis du vælger Kina Post Mail/ePacket, måske vil vi sende dig via forskellige levering metoder.

3. Du bedes venligst bekræfte levering oplysninger er korrekte ved bestillingen.

Rusland kunder bedes du skrive dit fulde navn.

Advarsel INGEN
Mærke ESTELLE
Materiale Træ
Certificering 3C
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aldersgruppe 2-4 År
Stregkode No
Model-Nummer YZ0247

Relaterede varer