Astoria Moscato, Rosè – 6 flasker

DKK 474,00

Prisen er pr. kasse med 6 flasker.
Normalpris kr. 119,- pr. flaske.
DIN PRIS kr. 79,- pr. flaske. Minimum 1 kasse á 6 flasker.

Kategori:

DRUER:
Astorias Moscato Rosé er baseret på Moscato-druen. Der er desuden tilsat Malvasia Nera for at give vinen dens fine rosa farve samt større fylde i vinen. Moscato Rosés smag har en delikat balance mellem syre og sødme, der danner en herlig symfoni af smagsnuancer. Der er kort fortalt tale om en Moscato af høj kvalitet.

OPRINDELSE:
Italien, Veneto området

ALKOHOL:
7%

Astoria – Italiensk vin i særklasse

Astoria Moscato Rosé produceres af den italienske vinproducent Astoria, som blev etableret i 1987. Lige siden Astorias begyndelse har høj kvalitet været en af producentens topprioriteter, og kvalitet vægtes altid over kvantitet. Astoria kan da også bryste sig af, at deres vine er at finde blandt sortimentet hos nogle af de mest eksklusive cateringvirksomheder i verden.

Det italienske Astoria har sin egen vingård ved navn Val De Brun. Vingården, hvor alle Astorias vine produceres, er placeret i et smukt område, der er berømt for sit klima og sine mange vingårde, i det Nordlige Italien, omkring Gardasøen.

Astoria-flasken har et særpræget og smukt design, hvor fordybningerne i flaskens overflade forestiller kanalerne i Venedig.

Astoria Moscato Rosé er perfekt som velkomstvin eller til søde desserter.

Vi anbefaler, at vinen serveres ved en temperatur på 6 – 8°.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Astoria Moscato, Rosè – 6 flasker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen