Bodegas Neleman – 6 flasker hvid

(1 kundeanmeldelse)

DKK 354,00

Prisen er pr. kasse med 6 flasker.
Normalpris kr. 85,- pr. flaske.
DIN PRIS kr. 59,- pr. flaske. Minimum 1 kasse á 6 flasker.

Varenummer (SKU): 000020 Kategori:

NELEMAN CHARDONNAY SAUVIGNON BLANC

Neleman-vin er spanske økologiske vine fra D.O. Valencia med et hollandsk hjerte. Med særlig opmærksomhed for lokale autentiske druer, der reflekterer jord og region. Hver vin har sin egen personlighed, og du kan smage den lidenskab og kærlighed, de er blevet til med. NELEMAN tillader naturen at gøre sit arbejde.

VINEYARD & TERROIR. Druerne til denne vin kommer fra Casa Corones, 760 meter over havets overflade. Casa Corones er beliggende ved Alforí-dalen, en dal orienteret øst-vest og kendt blandt de bedste i Middelhavsområdet. Jorden i denne vinmark er primært hvid kalksten, også kendt som albariza. Med sin overraskende hvidhed giver overfladen sit navn til hele regionen: Vall d’Albaida.

DRUER:
70% Chardonnay
30% Sauvignon Blanc

Hvidvin som er frugtagtig og fyldig, økologisk og vegansk

ALKOHOLINDHOLD:
12,5%

SMAGSNOTER:
Dette er en blød, men frisk vin med dejlige tropiske gule frugtaromaer som abrikos og modne toner fra chardonnay-druen. Sauvignon tilføjer blomster- og citrusaromaer. Vinen er fyldig og behagelig, koncentreret og frugtagtig.

Kan nydes alene eller som aperitif – eller medbring den i din picnickurv. Også en god vin til at ledsage friske oste, lette fiskeretter eller med en salat samt pastaretter.

1 anmeldelse af Bodegas Neleman – 6 flasker hvid

  1. Anette

    frugtig, frisk og halvtør Hvidvin. Og med smart “skruelågs Korkprop” som kan lukkes igen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen